MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

"Przed siebie" - płyta z czterema nowymi piosenkami Andrzeja-Andre Bachledy

"Przed siebie" - płyta z czterema nowymi piosenkami Andrzeja-Andre Bachledy

Wielkie gwiazdy przyciągnęły tysiące na Dni Włoszczowy (NOWE ZDJĘCIA, WIDEO)

NOWE
Wielkie gwiazdy przyciągnęły tysiące na Dni Włoszczowy (NOWE ZDJĘCIA, WIDEO)

Polecamy

Zapadł wyrok w sprawie oszusta "na legendę". Działał na terenie całego kraju

GORĄCY TEMAT
Zapadł wyrok w sprawie oszusta "na legendę". Działał na terenie całego kraju

Do Wielkopolski mogą dziś zajrzeć burze

Do Wielkopolski mogą dziś zajrzeć burze

Słowa gwary poznańskiej na literę C. Znasz je wszystkie?

Słowa gwary poznańskiej na literę C. Znasz je wszystkie?