MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki....
fot. Blendbloke Pixabay.com

Najgorsze błędy podczas przyrządzania mięsa. Niektóre z nich mogą mieć wpływ na twoje zdrowie!

Smażenie zimnego mięsa

Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki. Warto odczekać 10-15 minut i dopiero zacząć jego przyrządzanie. Istnieje ryzyko, że mięso na wierzchu będzie wyglądało na gotowe do spożycia, jednak w środku surowe. A każdy wie, co się może wiązać ze zjedzeniem surowego mięsa.

Zobacz również

Rozpoczynają się XXX Ogólnopolskie Warsztaty Kowalskie – Wojciechów 2024

NOWE
Rozpoczynają się XXX Ogólnopolskie Warsztaty Kowalskie – Wojciechów 2024

Znów będzie KS DevelopRes Rzeszów. Od nowego sezonu wraca stara nazwa

Znów będzie KS DevelopRes Rzeszów. Od nowego sezonu wraca stara nazwa

Polecamy

Przegląd czerwca w Słupcy

Przegląd czerwca w Słupcy

Poznaj swój miłosny horoskop na pierwszy tydzień lipca. Co czeka Cię w miłości?

Poznaj swój miłosny horoskop na pierwszy tydzień lipca. Co czeka Cię w miłości?

Złóż wniosek o 300 plus. Kto może skorzystać? Gdzie składać wnioski i kiedy wypłaty?

Złóż wniosek o 300 plus. Kto może skorzystać? Gdzie składać wnioski i kiedy wypłaty?